С победа започна участието си на Australian Open първата ни ракета Григор

...
С победа започна участието си на Australian Open първата ни ракета Григор
Коментари Харесай

Григор Димитров се класира за втория кръг на Australian Open

С победа започна присъединяване си на Australian Open първата ни ракета Григор Димитров. 

Той победи с 3:1 сета унгареца Мартон Фучович и се класира за втория кръг на Australian Open след три часа и половина игра. Двубоят не започва добре на българина, който позволи пробив в първия гейм след непредизвикани неточности и слаб начален удар. Това бе четвърта среща сред Димитров и Фучович.

" Мартон е един от най-силните играчи в шампионата физически. В началото не можех да се наглася на изискванията. Трябваше да намеря друг метод да печеля. Не играх добре, само че можех да разгадавам на физическата си подготовка. Все отново би трябвало да отдам заслуженото и на почитателите, които са невероятни. Не е елементарно да видиш по какъв начин състезател от неговия диаметър се затруднява с изискванията, ние с него сме много близки. Бих му оказал помощ с всичко, което мога. Ще изляза да играя против който и да е. Публиката е невероятна, задето стои на трибуните в тази горещина ", разяснява Димитров.  

По-късно стана ясно, че представителят на Австралия Танаси Кокинакис ще се изправи против Григор Димитров във втория кръг на Откритото състезание на Австралия по тенис при мъжете.

Заемащият 80-о място в международната класация при мъжете победи австриеца Себастиан Офнер в първия кръг със 7:6(1), 2:6, 6:7(4), 6:1, 7:6(8) в извънредно оспорван дуел, траял четири часа и 21 минути.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР